Köszönöm… kérek még!

Pál Veronika 2011. január 26. szerda 0

Ha rendeznénk egy versenyt a legfurább filmcímekből, akkor e cikk témájaként szolgáló Happythankyoumoreplease biztosan győztes lenne, de minimum dobogós helyezést érne el. A film főszereplője, rendezője (és az elmés cím megalkotója) nem más, mint Josh Radnor, az Így jártam anyátokkal sorozat Ted Mosbyja.

Nem is lenne érdekes a film annyira, ha nem kapott volna ilyen figyelemfelkeltő címet és nem napjaink egyik legnézettebb sorozatának férfi szereplője adná hozzá a nevét. Josh Radnornak ez a film rendezői bemutatkozása, amit 2010-ben a Sundance Filmfesztiválon már közönségdíjjal is jutalmaztak. Josh a neves sorozat mellett a Family Guy egyik szereplőjének a szinkronhangja is. Amerikában márciusban mutatják be a Josh Radnor, Kate Mara, Malin Akerman, Zoe Kazan és Richard Jenkins főszereplésével készített romantikus vígjátékot. A színészek közül talán Malin Akerman a legismertebb, akit a Watchmen – Az Őrzők mozis feldolgozásában is láthattunk, de feltűnik még benne Kate Mara (Orvlövész) és Zoe Kazan (Egyszerűen bonyolult) is. A Happythankyoumoreplease (nyersfordításban: Jó volt, köszönöm. Kérek még!) izgalmas filmnek ígérkezik!

Történet: A sztorija nem túl eredeti – harmincas éveiket taposó, hat new york-i fiatal intenzíven keresi önmagát és a szerelmet. Sam Wexlernek (Josh Radnor), a küszködő írónak különösen rossz napja van, amikor talál egy családjától elszakadt fiút a metróban. Némi dilemma után hazaviszi magával és ezzel elkezdődik egy értékes, de annál komplikáltabb kapcsolat köztük. Részesei lesznek ennek a különös kapcsolatnak Sam barátai is: Charlie és Mary-Catherine, akik saját párkapcsolatukat próbára teszik és Annie, aki önértékelési zavarokkal küzd. Sam közel kerül egy énekeslányhoz (Kate Mara) is… Lesz itt bonyodalom bőven!

Mit szlsz ehhez? »