A család új kedvencei

Az én családom sosem volt híres arról, hogy iszonyat drága vagy modern dolgokat megengedhetne magának, hiszen leginkább anyagi nehézségekkel küzdöttünk, és hát persze ennek szellemében is és egyébként is próbáltunk mindig mindent a lehető legtovább használni. Egyszóval sosem voltunk azok a fajták akik évente cserélgetik a telefonjaikat, okos telefonunk se nagyon volt, de most már a gyerek miatt mi is kénytelenek voltunk váltani. Persze az is nagyon fontos, hogy közben anyagilag is sokkal jobb helyzetbe került a család, hiszen a férjem kapott egy nagyon jól fizető állást. Nekünk azonban mégiscsak akkor esett jól lecserélni a régi készülékeinket, amikor már azok feladták a szolgálatot. Elromlottak és már nem igazán lehetett őket javítani.

Vettünk hát két okostelefont mi is, és azonnal szükségünk is volt egy Android szerviz segítségére, mert majd hogy nem egy héten sikeresen törte össze a férjem is a kijelzőjét és hát persze rá követően én is megtettem ugyanezt. Talán az a nagyon furcsa számunkra ezekben a telefonokban, hogy nagyon törékenyek. Iszonyatosan figyelni kell arra, hogy mikor és milyen helyzetben használjuk őket és hogyan, hova tesszük hogy ha utazunk. Persze szépen lassan hozzászokunk, de mégis mennyire vicces ez a szituáció, hogy a tizenkét éves gyerek mondja el hogy hogyan és hova tegyem el a telefonomat ha nem használok vagy ha utazok, és hogy véletlen se tegyem a farzsebembe, mert egyrészt ráülök, másrészt pedig bele fog esni a mosdóba. A másodikon jót mosolyogtam, de bizony ahogy belegondoltam rájöttem, hogy nagyon nagy valószínűséggel ha nem töröm össze előbb a kijelzőt, akkor a mosdó nyelte volna el valóban a készüléket.

Persze egy nagyon jó baráti ajánlással rátaláltunk az androidszerviz.hu csapatára, akik nagyon gyorsan, jó áron és tökéletes minőségben megcsinálták számunkra a két kijelzőcserét, és ma már olyan mint hogy ha sosem lett volna semmi baja egyik telefonnak sem. Tökéletesen megjavították azokat. Ők a család legújabb kedvencei, és biztos vagyok benne, hogy a jövőben is csak őket fogjuk felkeresni ha szükség lenne rá. Tegyen mindenki így!