Új élet, új kedvencek

Az ember ahogy öregszik és érik egyre fontosabb neki a szervezete, a teste, és persze a természet segítségét hívja elő nagyon sok olyan dolog esetében, ahol a reklámokban látott szuper dolgok és kozmetikumok nem segítettek. Nekem például mindig is problémás bőröm volt, de az utóbbi egy évben hihetetlen érzékeny lett, szinte semmit nem fogadott el, semmit sem tudtam rákenni, viszont nagyon kiszáradt, vagyis igényelte volna a hidratálást, ami egy ördögi körként mozgott körülöttem.

Érzékeny volt már minden krémre, de ha nem kentem be azért volt kezelhetetlen, mert iszonyatosan kiszáradt. A bőrgyógyász persze elmondta, hogy érzékeny bőröm van, mintha nem tudtam volna, és azt javasolta, hogy próbáljak meg keresgélni a natúr kozmetikumok világában, hátha ott találok valamit, ami megoldást nyújt a problémára. Persze írt volna fel szteroidos krémet, de köszöntem azt nem szerettem volna felkenni az arcomra.

Az egyik nagyon jó barátnőmtől pedig kaptam egy krémet, hogy próbáljam ki és megváltásként hatott az arcomra. Azt kell mondjam, hogy egy nap használat után sokkal jobb volt a bőröm állaga, hidratáltabb volt és teljesen kezdtek eltűnni a régi krémek nyomai, egyszóval nagyon jól hatott az arcomra. Meg is kérdeztem azonnal a barátnőmet, hogy mi volt ez a krém, és szinte azonnal rendeltem is egyet a https://szivarvanynaturvilag.hu/ oldalról, azóta pedig már nem csak én, hanem szinte az egész család a pom pom termékeket használja.

Persze ez a dolog az arcbőrömmel ráébresztett arra, hogy a természetes dolgok mennyivel jobbat tesznek a szervezetünknek, ezért azóta már teljesen átalakítottam az egész életemet. Ez pedig érintette a táplálkozásunkat, a mozgásunkat és persze a kikapcsolódási formákat is, amiket azt gondolom, hogy az utóbbi években igencsak elhanyagoltunk, pedig szüksége van rá az agynak és az idegrendszernek, hogy egy kicsit stresszmentes környezetben legyen és ki tudjon kapcsolni, fel tudjon töltődni. Az új életben pedig a legnagyobb kedvenc a szivárvány natúr világ és az ő termékei.