Egy tökéletes szakember tökéletes segítsége

Az ember sokáig egy egészen minőségtelen szolgáltatásról is tudja azt gondolni, hogy minőségi, mindaddig, míg nem történik valamilyen baki vagy hiba, ami büntetést vagy látható eredményt von maga után. Onnan tudom ezt ennyire pontosan és kategorikusan kijelenteni, hogy én is így voltam vele, hiszen nem olyan régen alapítottam meg a cégemet, és kezdetben egy olyan külső partner végezte a munkavédelmi feladatok ellátását, akit bár jónak gondoltam, rögtön az első időszak után, egy ellenőrzés során kiderült, hogy ez közel sem állja meg a helyét. Persze büntetést is kaptunk, bár nem vészes összegben, az sokkal jobban zavart, hogy azt kellett kiszűrnöm az egész eljárásból, hogy valódi kézzel fogható védelmet nem igazán kapnak az embereim, nem tudják, hogy ha egy probléma kialakul, akkor kinek mi a feladata, mit kell tenniük, hogy a nagyobb baleseteket vagy sérüléseket elkerüljék.

Én sosem voltam az a fajta ember, aki ilyen helyzetekben bosszankodni kezd, és bár a vállalkozó csapat sűrű elnézést kért a büntetésért, koránt sem emiatt, hanem a valódi védelem és biztonság hiánya miatt felbontottam a szerződést és új cég után néztem. Most pedig, hogy az activesafety csapatával dolgozunk együtt azt tudom mondani, hogy ezidáig hihetetlen tévedésben voltam, és rosszul választottam a kezdetekkor.

Jelenleg sokkal kevesebbet kell foglalkoznom a munkavádelem feladatainak ellátásával mint azelőtt bármikor, és a munkavédelmi koordinátor szerepe egyszerűen felbecsülhetetlen. Imádok velük együtt dolgozni, és nem is gondoltam, hogy ilyen sokat tudnak segíteni abban, hogy nekem sokkal több időm és energiám maradjon azokra a feladatokra, amelyek valóban előre viszik a céget és új munkákat és lehetőséget biztosítanak, ezzel pedig megalapozzák a folyamatos fejlődést. Mindenkinek csak ajánlani tudom, hogy keresse fel ezt a kis csapatot, hogyha segítségre van szüksége a munkavédelem területén.