Könnyű közös munka, gyors eredmények

Az ember manapság nincs könnyű helyzetben, hogy ha vállalkozóként igyekszik helyt állni nap, mint nap és folyamatosan a vállalkozói tevékenységével igyekszik biztosítani a saját családja és a nála dolgozók anyagi szükségleteit. Igazán fontos, hogy az egészen apró részletekre is oda tudjon figyelni, hiszen egy-egy kicsi dolog is hozhat hatalmas eredményeket és persze apró dolgokon múlhatnak sikeres projektek vagy lehetőségek egyaránt. Az én taktikám már nagyon régen, hogy egy szolgáltatókeresés esetén nem csak az eredményt és a csapat vagy a szolgáltató által biztosított eredményt vizsgálom, hanem bizony azt is, hogy milyen egyszerű vagy mennyire bonyolult velük a közös munka. Én már általában nem azért kérek ajánlásokat, hogy a munka eredményének minőségét ellenőrizni tudjam, hiszen azzal már a választás pillanatában tisztában vagyok, hanem azt szeretném tudni, hogy mennyire macerás az a szolgáltató, mennyire bonyolult vagy épp egyszerű és gyors a közös munka.

Nem mindegy ugyanis, hogy mennyi időt és energiát emészt fel a szakemberekkel való kommunikálás, a tervezés folyamata, a megvalósítás. Nem mindegy, hogy mennyi energia és idő megy el a cégvezetés vagy éppen az alkalmazottak részéről ezekre a feladatokra, hiszen annál kevesebb energia jut a cég lendületben tartására és a mindennapi feladatok megoldására. Abban az esetben ugyanis hogy ha a cégvezető túl sok energiáját emészti fel a szolgáltatóval való kapcsolattartás és a feladatok megoldása, túl keveset tud a menedzsment feladatokkal foglalkozni és előfordulhat hogy a vállalkozás lemaradozik, akadozni kezd a fejlődése.

Én abban biztos vagyok, hogy mindig is nagyon jól jött, hogy ennek tükrében választottam szolgáltatókat, hiszen a termék fotózás és a szövegalkotás úgy ment végig a webshop és a weboldal kialakításánál, mint kés a vajban. Tökéletes közös munkával és tökéletes eredményekkel. Egy biztos, hogy ha valaki termékfotózás vagy ételfotózás témakörében keres szolgáltatót, csak a Fotoda csapatát ajánlom. Velük biztos a siker és a közös munka.