Otthoni ránctalanítás

A mai korban már rengeteg lehetőség van arra, hogy minél tovább megőrizzük fiatalságunkat és szépségünket. Sokféle szérum, ápoló krém és olaj segíti a bőrápolást, különösen az arcbőr, a dekoltázs és a kezek gondozását. Ezek a testrészek a leginkább ki vannak téve az időjárásnak, a napnak és a szennyeződéseknek, ezért nem meglepő, hogy erre a területre fejlesztették ki a legtöbb szépségápolási terméket.

De milyen gyakran kellene ápolnunk a bőrünket, hogy egészséges, friss, fiatalos és életteli maradjon? A válasz természetesen a mindennapos gondoskodás, melyben segítenek a nappali és éjszakai krémek, tápláló arclemosók, speciális szemkörnyékápolók és olajok. Mindezeket a termékeket a legjobb minőségben a pipereshop termékkatalógusában találhatod meg.

A mindennapos bőrápolás mellett a bőrtípusod és érzékenységed függvényében hetente, kéthetente vagy havi rendszerességgel érdemes beiktatni egy-egy extra ápolást vagy arcpakolást. Ha az arcbőrödnek különleges igényei vannak, érdemes szakértő kozmetikushoz fordulni néhány alkalommal egy évben, mert vannak olyan esetek, amiket nem feltétlenül lehet otthoni ápolással megoldani.

A kozmetikusok többsége szívesen segít az otthoni arcápolási rutin kialakításában is. Kérjük ki a tanácsukat, és nézzük át együtt a webshop kínálatát, hogy kiválasszuk a bőrtípusodnak és bőrproblémáidnak leginkább megfelelő termékeket.